30 Haziran 2011 Perşembe

FarmersUtilitieZ - The Suite eklentisi

FarmersUtilitieZ - The Suite Eklentisi ile bedava coins yapabilirsiniz Bu eklentiden Önce farvillebotu kurulu olmasu gerekir daha sonra bu eklentiyi indirip plugins klasöüne atıp bottan etkinleştiriyorsunuz Farmville oyununda bedava coins kazanmış olursunuz.

28 Haziran 2011 Salı

Öpüşme Oyunları

İnternet te Şuanda Popüler Olan Öpüşme oyunları Bir çok Kaliteli Site Tarafından sunuluyor.Bunlardan bir Tanesi benimde çok Oynadığım Takside AŞK Oyunu buna benzer 18 oyunları bulabildiğim Kaliteli Sitede Çok Az Ama gelişen oyun sektörü bu oyunların üzerine çok Düşecek.

Planet çocuk


Planet Çocuk, Türkiye’nin ideal çocuk kanalını olduğunda Şüphe yok.

Çocukların ve anne babaların aradığı her şey bu Kanalda Mevcut.

Renkli çizgiler
Eğlenceli filmler
Süper kahramanlar
Süper maceralar
ve sınırsız bir hayal gücüyle hazırlanmış, çocuk gelişimine uygun daha pek çok yapım.


Planet Çocuk Oyunları Tv ekranın tek Adresi Çocuklarının için Aradığınız Her şey var.

25 Haziran 2011 Cumartesi

Oyun Sektöründe Yeni Bir İsim:18 Oyunlar

İnternet deyince akla ilk gelen isimlerden olan Google, oyunlar sektöründe de söz sahibi olmak istiyor. Bir süredir devam eden "Google oyun çıkaracak" söylentilerine karşı sessiz kalan şirket, ilk defa resmi bir açıklama yaparak dedikoduları doğruladı.
California'daki merkezden yapılan Google ve Oyunlar başlıklı açıklamada, "Google'nin oyun stratejisi açısından son derece sabırlı, teknik altyapısı güçlü ve oyun merkezli bir yol izliyoruz."
Sosyal İçerikli Oyunlara Yöneleceğiz dedi

18 Oyunlar sektöründe Yeni bir site Kaliteli Editörleri Bulunan sitenin Öpüşme oyunları ve 18 oyunlar Sektöründe Hizmet vermesi Sektöre yeni bir Rekabet getireceği Düşünülüyor. Yeni güncellenen içerikle.