31 Temmuz 2011 Pazar

shopping car thero

Shopping Cart Hero oyunu oynadığım en güzel oyunlardan biri.Tesadüfen yabancı sitde gördüğüm oyunu playa basarak başladım içinde alicine benzeyen bir çizgi adam vardı arabayı süremeye başladım,hızlandım ve en uzun mesafeyi gitmeye çalıştım baktımki çok harika oyun bağımlılık yaptı.vay anasını be o günden bu zamana ilgiyle oynuyorum ama 100 metreyi geçemedim. :)
tabi şu ana kadar Shopping games oyunlarına meraklıyım ama ne yaparsın işte oyun bu hayatımızdaki vazgeçilmezimiz.

Barbie Dünyasında

Merhaba Barbie ve ben bana, yeni bir görünüme
saç modeli olsun şimdi saç kesme ve yeni bir görünüm
yıkayabilirsiniz yardım gerekiyor, çok yaratıcı ve çok moda lucieros var!.

30 Temmuz 2011 Cumartesi

Sayı bulma Oyunları hakkında mevzu



Sayı Bulma oyunları diyip geçmeyin Sayılar hayatımızda en çok kullandığımız alanlardır.
biz sayıları doğru kullanalım,matematik hayatta en önemli konudur.
Çocuklara matematiği iyi öğretelim. Matematik bizlerinde iyi bilmesi gerekir.
Sayı bulma oyunları Oynamak için Siteye GÖZ atın.

29 Temmuz 2011 Cuma

Dövüşçü X oyunu hakkında

Hey adamım ! Güç ve kuvvet sende mi?
savaş ve barış ,her alanda karşımıza çıkıyor.Güçlü olan kazanır,güçsüz kaybeder.
Atalarımız bu toprakları nasıl kazandı savaşarak ,aklını kullanarak.
Dünyanın var olmasıyla da insanlar kendilerini korumak ve savunmak için ,
birçok dövüş teknikleri geliştirdi,her toplum kendine özgü dövüşçü x teknikleri geliştirdi.
Sen de bir savaş tekniği kullanmak istiyorsan seç kendine bir savaş aleti.
Bu oyun da bir samuray, bir x man olabilirsin güç ve akıl sendeyse karşıma çık,sana meydan okuyorum. Kendine güvenen bu oyunda karşıma çıkabilir. Kılıçlar çekilsin oyun başlasın....

Dövüşçü X oyna

Sindirella üzerine





Küllerin içinde kaldım imdat....

Ben kimiyim diyorsunuz tabiki kül kedisi sindrella:((
Bemimde güzel evim vardı bir zamanlar, şimdi yok bana yardım eden de yok
çok üzgünüm ah eski evim ,güzel evim benimm...
Herkesin evi var, benimde evimi siz yapın mutluluga eriştirin arkadaşlar.Bu benim evim
içinde hiç birşey yok, önce ona sevginizi verin ve renkleriniz verin bana. Boya yapmayı seviyorsanız
çocuklar, beni de siz boyayın, en güzel boyalar bu oyunda çünkü... Küllerimden beni doğurtun arkadaşlar.

28 Temmuz 2011 Perşembe

Bilardo oynamak için


Bilardo diyince akla ben geliyorum. mavi top kırmızıya turuncu yeşile yeşil siyaha çarpacakki bu oyunun tadı çıksın amerikan bilardodada sertifikam var.(işe yaramıyor o başka :)
bu güzel oyunun türkiyede ölmesinin sebebi pahalı ve gençlere yönelik cazibe edilmeyişi güzel yetekler çıkartabilecekken bu oyun sektöründe yok ediyoruz.
neyse saadete gelelim bilardo oyunları oynamak için şu siteye bakabilirsiniz.

27 Temmuz 2011 Çarşamba

sonic oyunu




Sonic Unleashed efsanevi bir oyun karakteri onun gerilerine dönüldüğünde, artık klasik iki boyutlu oyun kuralları yok. Tabii ki, çok sağlam proje için tam teşekküllü bir 3D motoru, ancak modellemede 2D yer alır. Çokgenler, güzel gölgeler ve muhteşem özel efektler net dokular, modeller gösteren next-gen grafikler. Buna ek olarak, başrolde kötü adam rolü, iyi eski zamanlarda olduğu gibi, Dr Eggman yerine getirir. Ağır seyahatleri cesur kirpi, sadık arkadaş Knuckles ve Tails yardımcı olacaktır . Sonic kendini özel yetenekleri elde etmek için görünen bir kurtadama (Kurt Sonic), dönüşmeyi öğrendi.

Ormanda Avcı




Ormanları sevelim onsuz hayat olmaz.Havyanları seviyoruz avcılık yapmayıda seviyoruz ama
her canlı bu dünya için gerekli herkes bir birine muhtaç.Gereksiz zararlı avcılık bir nesilin bitmesine sebeb .
Hayvanları seviyorsak avlamıyalım onun yerine sanal ortamdaki avcılık oyunlarını oynuyalım ne dersiniz.
Benle aynı fikirdeyseniz bu oyun tam sizlik küçük avcılar.Hadi ormana av yapamaya kaç tane hayvanı es geçeceksiniz??
kaç tanesini avlayacaksınız? avcımı sınız? avcı mı bol şanslar. Ormanda avcı oyna.

hd duvar kağıdı


birbirinden güzel duvar kağıtları hd kalitesinde indirin.

www.uploadstation.com/file/8qMEAjs

sevimli bebek oyunu

Sevliyim sevimli bir bebegim ben ,şirin mi şirin, çılgınmı çılgın bir kızım.
Renkler hayatımın aynası ,her rengi çok seviyorum ben. En çok da pembe gönlüm sende ,
saçlarımı pembe yapacam ben askım nasıl şirin bebek olurmuyum:))şaka yaptım yaramaz bir bebegim ben :))Sevimli bebek oynamak için,
Şirineler gibi şirin bebekler yapmak istiyorsanız bu oyun tam sizlik kızlar,hadi koşun ayna karşısına
şirin mi şirin olalım erkekler çatlasın bu küçük bebeklere:))

26 Temmuz 2011 Salı

Yüzüklerin Efendisi 2


The Lord Of The Rings 2-Pc Ücretsiz Oyunlar-Download

Bilgi:
Bu, başarılı bir netice almak için The Lord of the Rings gibi önceden belirlenmiş bir dizi için alışılmadık, ancak EA Oyun Yüzüklerin Efendisi: PC için Middle Earth II İÇİN SAVAŞ, bu teorinin yanlış olduğunu kanıtladı. Bu oyun, hikaye çevreleyen bilinen mitoloji almak ve sadece kitap değindi ve filmlerde tamamen dışında kalan elfler, cüceler, goblinler ve Mordor güçleri arasında Kuzey savaş odaklanmış yönetir . YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: Middle Earth II İÇİN SAVAŞ bu oyuncular çok Risk oyunu gibi oynar, topraklarında kaplıdır bir yönetim kurulu etrafında ordularını taşımanız gerekir . Oyuncular iyi ve kötü arasındaki bu yeni savaş altı farklı hizipler Mordor'un güçlerine karşı birleştirerek çok daha görkemli bir ölçekte yer aldığını göreceksiniz . Oyuncular ayrıca multiplayer modunda kavgalar en iyi şekilde almak için güçlerini birleştirebilir. Mücadele seçenekleri özelleştirmek için bu yeteneği oyuncu Bütün bu faktörler içinde bulunduğu ruh hali, ne tür olursa olsun, harika bir oyun yapar gibi, Battle Middle Earth serisi ikinci taksit oynayan yapmak heyecan verici ve çevresinde ilk kez olarak eğlenceli endişe duymadan bu oyuncular sadece farklı bir biçimde oyunu tekrar olacaktır. YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: Middle Earth II İÇİN SAVAŞ Tolkien hayranları için mükemmel.

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Kale Devirme 2

Herkesin bir kalesi vardır hayatta, benimde var
ben kendi kalemi kendim yaptım,sizlerde yapmışsınızdır değil mi? Yok benim olmadı diyenler vardır belki
ama onlar bile farkına varmadan kale yapmıştır.nasılmı dersiniz anlatayım arkadaşlar
deniz kenarında kumdan kale yaptık ilk hep.kalemizi yaptık şimdi savunma zamanı o zaman.Sudan ,taştan ,dalgadan v.s
Herkes kendi kalesini korun , sınırlarınızı çizin arkadaşlar kim daha iyi savunma yapacak?
ben diyorsanız hadi oyunlar9 kendinizi kanıtlama zamanı. Heyecanı seven savaşmak bir sanattır diyorsanız gelin bu oyunda buluşalım derim. eğelence zamanı şimdi.
Kale Devirme 2

Biçer döver oyunu


Biçer oyununda amaç Köyümüze gidelim ,tarlamızı hasat yapalım. Ama neyle Biçer Döverle tabiki. Hadi motorları çalıştırın Çocuklar ,hazırmısınız oyun başlıyor.Bakalım en kısa sürede neleri hasat edebileceksiniz.Hadi bol bol biçin ,uçun kanatlanın..bol kazançlar bol level atlamanız lazım çocuklar.
Oyunu Oynamak için Biçer döver oyunu ve biçer oyunu oynamak için linklere tıklAYIN.

24 Temmuz 2011 Pazar

Flash oyun dünyası




Flash oyun dünyası gitgide piyasada daha fazla yer kaplamaktadır.Bu pazarda yer kapmak isteyen oyun siteleri hızlı bir şekilde ilerleme göstermektedirler.Artık her sitede oyun oynanabilir duruma gelmektedir.

23 Temmuz 2011 Cumartesi

Barbie Dünyası



DÜNYA

Ne dünyada, Barbie bebek toplamak yapıyor yetişkin bir kadın, onun hakkında bloglama dursun ? Bu ortalama, gerçekten mi ?! Dünyanın ne geliyor? LOL Ben bu duygular pek çok kez duydum ve ne olduğunu tahmin ettik? Ben yok bakımı. Ben Barbie seviyorum!

Bu blogun adı ağabeyim geldi. O, benim yatak odası ve bebek siparişi verdim geldi Barbie başını sallamak ve söyleyebilirim "Vanessa, sadece, Barbie oynamak etmeyin!" Böylece bu blogun başlığı. O bu diye kendi kendine yorum olduğunu tutulması olurdu eminim katkıda bulunacağına dair herhangi bir fikir vardı.
Anyhoo, ben sadece eğlenmek ve stres biraz rahatlatmak için yapıyorum. Ben de bu blogu, moda ve aksesuarlar için my love içeren ediyorum. Bizi izlemeye devam edin ve katılmak için çekinmeyin:)

21 Temmuz 2011 Perşembe

Monday Night Combat oyunu



onday Gece Muharebe sınıf temelli bir üçüncü kişi shooter ... ve geleceğin en popüler öldürücü spor! Başka hiçbir şeye benzemez bir eylem deneyimi üretmek için yoğun bir mücadele, ince hareketler, ve Gameshow benzeri zorluklar ve ödülleri bir araya getirmektedir. Neden, "namus" ya da "görev" gerçek bir Amerikan rüyası için mücadele için mücadele: nakit para, şöhret ve onay? Sistem gereksinimleri Windows XP / Vista / 7 İşlemci: Intel Pentium IV 2 GHz RAM: 1 GB Ekran kartı: NVIDIA GeForce 7800 / ATI Radeon X1900 VRAM: 512 MB ​​HDD: 3 GB Linkleri görebilmek için üye olmalısınız ! Üye Olmak İçin Tıklayın . Linkleri görebilmek için üye olmalısınız ! Üye Olmak İçin Tıklayın . Linkleri görebilmek için üye olmalısınız ! Üye Olmak İçin Tıklayın Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak İçin Tıklayın! Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak İçin Tıklayın!

Bebek Mario Oyunu





Bugün Bebek Mario Oyununu oynadım. çok hoşuma gitti internettede aktif olan bebek mario oyunu beğeneğinize eminim. Deneyin derim bana kalırsa bebek mario oyuyunu oynayın. Bebek Mario Oyunu

20 Temmuz 2011 Çarşamba

18 oyun blog AÇILDI!

iNTERNET SİTEMİZDE BİR YENİLİĞE GİDEREK 18 oyun blog sayfalarını açtık.blogta oyun tanıtımları yapacağız güncel bilgilerimizi yayınlıyacağız.aşağıdaki linkten 18 oyun bloğa gidebilirsiniz.

Garshasp oyunu





Oyun kötü canavarlara karşı eski toprakları üzerinde mitolojik kahraman, Gershaspa, destansı savaşlarda dayanmaktadır. Ana oyun mekaniği mücadele savaşlar, bulmaca çözme ve keşif etrafında döner. Oyunun kahramanı genç ve enerji dolu

Ama bir şey geçirmek ve başka bir o, genç güzelliklerini ve yaşlı ebeveynler yardımcı oluyor, ve intikam Oroksiyu, büyük kardeşi Garshaspa öldürdü şer güçleri ... Önde gelen kötü devalar, güçlü varlıklar, büyük büyülü yetenekleri ile donatılmış güçleri. En kötü ve büyü - Hitasp. Tabii ki, o Oroksii kaçınılmaz noggin Gershasp balta yapmak gerekir doğrudan ölüm sorumlu ve o oldu. Özellikler: - Garshasp - Tam boy Savaşı Tanrı'nın İran klonu - dünyanın en iyi PS3-slasher olarak, bir oyun Fanafzar tamamen inşa efsanesiyle ilgili. Farsça, Yunanca, daha sonra vardı. Kahramanı - başlık Garshasp, Kratos dan farklı olarak uzun saç, bir büyük adam, belki de, aksi takdirde sadece baş vahşi bitki örtüsü, ama aynı şekilde davranır. Yani çalışan bir çok agresif platformları ve presler kolları atlama, maşat brandishing. Gibi boş zaman etkinlikleri için en ciddi Garshaspa Neden: düşmanları sadece erkek kardeşini öldürdü ve kadın adı zil yanı sıra, bir başka önemli özelliği var, bir kulüp favori Sarif çaldı değildir - sadece o yatıyordu başını gür Zahaku kötü , kim, Armageddon, dünya da tehdit ediyor. Ama burada hikaye - sanat parçalayıcı canavarlar sadece uygulama. Kratos, en sofistike yöntemler pek çok yaptım ve doğu meslektaşı ayak uydurmak için çalışıyor . Kılıç ve topuz, her biri kendi özel hareketleri ile başımızı Fanafzar Amir Fassihi göre, iki çeşit silah imha kahramanı olacak . Vuruş iki ana türü bir kılıç ile sonuçlanan cinayet on yolu, farklı şekillerde kadar birleştirilir. Özel bir enerji öfke israf olduğu ölüm ve spetsudary vardır. Son düşman öldürmek gibi birikir. Ayrıca, Kratos olarak, Garshaspu kullanılabilir sihirli: o, düşmanları için bir tuzak haline gelecektir arazi duvar, bazı yükseltmek için, örneğin, bulunan objelerin büyücülük kullanarak Ancak, yeterli . tuzaklar ve en Garshaspa. Bunları aşmak için, atlamak için olacaktır. Iddiasız ve hareketli kutuları ile bulmaca vardır. Nesneleri sorumlu teknolojisi NVIDIA PhysX işlemek için yer ve gelişmemiş RPG-element: Çarpıcı sağ ve sol, doğu kahraman silah geliştirmek ve en sevdiğiniz dövüş tekniklerini pompalama harcanan olabilir deneyim puanı kazanır Özellikler RePack'a: - Lohe Zarrin Nikan - lisans dayalı Ses kalitesi% 100 - Video kalitesi% 100 - kesmeyin - recoded etmeyin - Reloaded bir tablet gasp edilmesi , kayıt defteri anahtarlarını saklanır - Yükleme için en az 512 MB ​​RAM gerektirir. en az 3 GB HDD boş alan gerektirir masaüstünüzde bir kısayol ile oyunu çalıştırın : 4-10 dakika (donanım bağlı olarak - Kurulum süresi


Sistem gereksinimleri: - İşletim sistemi: Microsoft ® Windows ® XP / Windows ® Vista / Windows ® 7even - İşlemci: Intel Pentium 4@2.8 GHz / AMD Athlon 64 3000 + - Bellek: 1 GB (Windows XP) / 2GB (Windows Vista / 7) - Grafik Kartı: 256 MB bellek ile 3D grafik adaptörü, DirectX ile uyumlu ® 9.0 ve Pixel Shader 3.0 (Nvidia GeForce 6600/ATI Radeon X1300) - Ses: DirectX 9.0c uyumlu Ses kartı - Boş sabit disk alanı: 3 GB - Ek yazılım: DirectX 9.0c - Kontroller: Klavye ve fare

Planet Çocuk



Planet ç ocuk oyunları sitesinin Planet Çocuk Yayına Başlamıştır. Digital Canlı Tv Planet Çocuk Kanalını İzleyebilirsiniz.Bunun masaüstü tv programınıda çıkaracağını bildiren site en kısa zamanda bunuda kullanıcılara sunacaktır.
Planet Çocuk Tv İzle
Planet Çocuk Kanalını İzlemek İçin tıklayın.
planet tv izle

lady d'arbanville

Bana göre kadının ölmüş olması adamın ise bunu
kabullenmeyecek kadar sevmiş olması anlatılır

bir rivayete göre gece beraber yattığı sevgilisini
sabah onunla sevişmek isterken yanında uyuşturucu
komasına girmiş ölmüş oldugunu farkeder ve
onun üzerine bu şarkıyı yazar.

19 Temmuz 2011 Salı

Cocopops oyunları ve gevreği

choco krispiesin eski adı olan cocopops ülkerin çıkardığı bir gevrek çeşitidir.
ingilteredede coco pops olarak satılır. Üzerine beyaz bir çikolata olan cocopops topları revaçta olan ürünlerdendir.
ülkerde cocopops oyunlarıyla reklamını güzel yapmakta çocuklara kendini sevdirmektedir.


aslında kilo aldırdığınıda düşünüyorum bu gevreğin ama lezzetli işte ne yapalım.

Cem Karaca - İşte Geldik Gidiyoruz

Bu kadar hayat mücadelesini oyunlarla kafa dağıtmak yetmiyorsa bu şarkı vtrde hep olsun.


İnsan oğlu kuş misali bana göre işte geldik işte gidiyoruzda bunu anlatan en güzel eser cem karacanın eşsiz yorumuyla yaşlandığınızı hisedeceğiniz ve sona yaklaşırken hayatınız film sahnesi gibi gözlerinizden geçerken fonda bu müzik olacak.

Amerikan Güreşleri Smack down




Amerikan güreşlerine ilgim hep olmuştur. Smack down güreşçilerin eğlenceli tarafı bir oyun gibi olmasıdır. Akrobatik dövüşçüler sahneye çıkar ve şov yaparlar. Smackdown izleyicileri güreşçileri dövüşürken değil şov yaparken izlemek isterler. yani Maksat iki kişinin dövüştüğünü görmek değildir amaç orada yapılan şovdur artisliktir. smack down oyunlarında ideal olan Dövüşmek değil zaten gerçekte değil şovdan ibaret.
Sizde bu amerikan sporunu oynamak istiyorsanız smack down oyna sitesini ziyaret edin.

14 Temmuz 2011 Perşembe

Oyun Oynayan Çocuk Ve ZEKASI



Uzmanlar
Bebeklik ve çocukluk döneminde oyun oynamanın, araştırma, objeleri tanıma ve problemleri çözme imkanı sağlayarak dil ve zeka gelişimini desteklediği bildirildi.

Tabiki İnternet Üzerinde Bir çok Oyun Sitesi Mevcut ama Siz En iyi Planet Çocuk Oyunları Sitesini Bulun Ve çocuğunuzun Zeka Gelişimine Yardımcı Olun.

oyunun çocuklara problem çözme imkanı sağladığını ve bu yolla çocuğun, büyüklük, şekil, renk, boyut, ağırlık, hacim, ölçme, sayma, zaman, mekan, uzaklık ve uzay gibi çok sayıda kavramı Çocuklara Çok Kısa Sürede Öğrettiği Aşina Ülkerin Sitesinde de Çocuklara yÖNELİK çOK güzel OYUNLAR sUNULMAKTA

Çocukların oyun oynarken eşleştirme, sınıflandırma, sıralama, analiz, sentez ve problem çözme gibi birçok zihinsel işlemleri kavradığını ,Çocukların Araştırmacı Tarafını ortaya çıkardığı bilinen bir gerçek.

Çocukları Eğitici Oyunlar Oynamaya Yöneltin

Farmville Silo Goller hazırlama: bilmeniz gereken her şey

Piyasaya sürülmesi ile birlikte hazırlama Silo Farmville , gevşek özelliği size tanıtmak için yeni hedefler bir üçlü geliyor . Onları tamamlamak için, bazı yapı malzemeleri, ağaçlar ve diğer güzellikler alırsınız, böylece kendinizi yolda yardımcı olmak için en kısa zamanda onları çalışmaya başlamak için emin olun . İşte size başlamanıza yardımcı olacak bir rehber



Sizin Silo yerleştirin
6 Yapı İzinleri
100 Havuç Hasat Oran, oyuna ilk giriş yaparken bunu yapmak için istenir hedef pencerede arıyorsanız, zaten Silo koydum. Eğer yoksa, (ki, zaten oyun için dışarı atılması ise) Hediye Kutusu hazırlama Silo bulmak mümkün olacak. Yapı İzinleri gelince, bazı bireysel hediye aracılığı ile göndermek için yararlı komşuları sormak mümkün olacak. Bu hedefe bitirin ve Menteşeler, tornavidalar ve Teneke Levhalar her 100 XP, 1000 sikke ve iki kazanacaksınız. Unutmayın, bu yapı malzemeleri aslında hazırlama Silo yapımında doğru gitmek, bu yüzden onları dışarı atmak değil! her şey onun Yeri Hasat 10 Koyun Hasat 100 Meyve Bitkileri Hasat 2 Elma Ağaçlarının her şeyi yapabilirsiniz Bu, kesinlikle bir öncekinden daha kolay. Kendi arkadaşlarınızın yardım için gerek kalmadan. Ayrıca, Elma Ağaçları yoksa, bu paralar için mağaza içinde satın alınan, bu yüzden herhangi bir FV olmayacaktır . Geri kalanı için bu hedefe koyarak, 250 XP ve Aracı Rack 2500 sikke alırsınız. All Together koy 6 çuvallarının Tüm Gübreleme yapma 1. Arkadaş ila 9 Kile bir kez daha bitirmek için arkadaş güvenmek gerekir Craftshop içinde Gübreleme yapabilirsiniz, altı göndermek için onlara sormak çuvallarının görev. Kile için, belirli bir tür toplamak zorunda değilsiniz unutmayın, bu yüzden en azından boşa gider (veya envanter sınırı değerli yer kaplar) çünkü gerçekten ihtiyaç duyduğu bazı toplamak için zaman kullanımı . Unutmayın, daha sonraki bir tarihe kadar bitirme bu hedefleri koyarak planlıyorsanız, onlar sadece sonraki olacak bu nihai hedefi doldurun ve 500 XP, 5000 sikke, iki Rainbow Elma Ağaçlarının ve iki Rainier Kiraz Ağaçları alırsınız. iki hafta erteleme süresi sınırlıdır. Çiftçiler, benim gibi yapmayın. [Resim Kredisi: Zynga tüm arkadaşların yanı sıra üzerinde çalışırken, şimdi bu hedeflere Başlat ve muhtemelen oldukça kolay bir zaman gerekir. ] için gerekli şartları ve ödüller hakkında ne düşünüyorsunuz bu yeni hazırlama Silo hedefleri? Hazırlama Silo özelliği kendisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Arazi üzerinde daha işlevsel binalar olan bir hayranı mısınız, ya da tüm süslemeleri hakkında Yorum ses.

13 Temmuz 2011 Çarşamba

Blood Bowl oyunu





AMERİKAN FUTBOLUNUN En zevkli tarafı Oyuncuların birbirine saldırmaları sanırım Bu oyunda bunun gibi Farklı şeyler oynamak isteyen oyun severler için birebir.

bence oyunların her alana kaydırılması çok önemli yani dünyada her dalın kendine has bir oyunu olmalı Blood Bowl fantastik uçuk bir amerikan futbolu oyunu

3 Temmuz 2011 Pazar

Black Mirror 3: The Final Fear 2011

Oyun gerçekten güzel senaryosu aslında son derece geniş ama hikaye başlarda çok karışık ama zaman geçtikçe oyunu bırakamayacak hastası olacaksınız.. ama oyun trde çok az kesime hitap ediyor adventures oyunları artık pek oynanmıyor sebebi insanların daha kolay oyunları seçmeleri

ve bu oyunların iyi bir ingilizce dili gerektiriyor olması oyunların hikaye formatında bulunması dezavantajlardan.

Min. Sistem Gereksinimleri :

İşlemci: 1.4 GHz
RAM: Windows xp için 512 MB / Vista ve 7 için 32 bit için 1 gb 64 bit için 2 GB
HDD: 2 GB
Ekran Kartı: 256 MB Shader model 2.0 destekli kart

oyunun videosu???

2 Temmuz 2011 Cumartesi

Msnde Oyun Oynamak




Msnde oyun oynamak En büyük hobilerimden biridir. Bilhassa Tavlaya Bayılırım. Tavlada Pek rakip tanımam Ama sanalda Farklıdır ayrı bir hırs verir çünkü zarların elinde olmayışı Karşınızdaki rakibi görmeyişiniz. Ayrı bir hırsa kaptırıyor insanı. Oyunları oldum olası Severim.Çocukluğumdan beri Hayatımda büyük bir yer kaplamışlardır. Oyun oynamak tembellik vermedi hiç bir zaman kendimi Oyunlarada kaptırmadım. Konumuz msnde tavla oynamaktı bence sizde yeni bir etkinlik olarak msnnin size sunduğu bu hizmeti deneyin. İster kız arkadaşınızla İsterseniz tanımadığınız biriyle Tavla oynamanın keyfine varın.
saygılarımla

1 Temmuz 2011 Cuma

Herkesin var Bir Hikayesi

Herkesin bir hikayesi var benimde bu şarkıda bir hikayesi olanlara gelsin.

Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 nin İlk Tanıtım Videosu HD

Dünyanın En harika oyunlarından Biri Bu oyunu Oynayınca Kendimi Kaybediyorum.
Aşağıda videoda neden Öyle dediğimi Anlayacaksınız.Aslında 18 Oyunlar Kategorisine Girmesi Gereken Bir oyun . :)

Planet Tv Dünyasında tek



Planet, Çocuk Tv Dünyasında Tek Olmaya Aday Çok kaliteli Çocuk Yayınları Yapan Tv Çocukların Gelişmesine, Eğlenmesine? Yardımcı Oluyor.
Planet Çocuk, Gerçekten Türkiye’nin ideal çocuk kanalı.

Tv nin Planet Çocuk Oyunları Sektöründe de İddialı vizyonu var.Yakında Yeni Çıkacak Planet Çocuk Oyunları Serisi İle Gündeme Oturmayı Hedefliyor.