16 Haziran 2012 Cumartesi

Yalan dünya orçun oyunu güzel olmuş.





Son günlerin en çok konuşulan ve sevilen dizisi hiç şüphesiz ki Yalan Dünya dizisidir. Gülse Birsel, dizinin hem senaristliğini yapıyor hem de dizi de başrol karakterlerden olan Deniz karakterini canlandırıyor.

Ancak Yalan Dünya dizisinin sosyal medyada daha çok konuşulan ve replikleri halkın diline dolanan ana karakteri kesinlikle Orçun olmuştur. Dizi de ergen bir genç olan Orçun, önüne gelen her kızdan hoşlanan tiplerden. E tabi bitişik komşusu Deniz'i de sürekli Öpüşelim mi? sorusu ile taciz etmektedir. Ancak Orçun ne Deniz'den ne de diğer kızlardan, beklediği cevabı alamamaktadır. Ama bir bölümde giydiği sihirli gömlek sayesinde dünyaca ünlü star Pamela Anderson, evet evet namı değer iri göğüslü Pamela'nın dikkatini çekmiştir. Hatta Pamela Orçun'u öperek onun gönlünü kazanmıştır. İşte sosyal medyanın yoğun ilgi gösterdiği Orçun karakterine, yeni açılan bir oyun sitesi Oyun 99 da kayıtsız kalmamış, Yalan Dünya Orçun isimli bir oyun çıkarmış. Yerli oyun sitelerinden beklenmeyecek kalitede bir oyun olması beni şaşırttı. Gerçi bu sitenin diğer güncel oyunu Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu oyununu görünce kalitesiz bir oyun beklemiyordum pek. Oyun Pamela ve Orçun'un öpücük mevzusundan esinlenmesine rağmen, bildiğiniz bol levelli, hatta toplam 20 levelli bir oyun olmuş.

Oyuna git

Yalan Dünya Orçun'un Oyunu da Çıktı

Yalan Dünya televizyon dizisinin en sevilen karakteri olan Orçun'un artık bir de oyunu var. Evet replikleri ağızdan ağıza Orçun karakterinin artık bir de oyunu var.

Daha önce Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu oyunu ile tanıdığım Oyun 99 sitesi, Orçun'u da boş geçmeyerek çok güzel bir oyun piyasaya sürmüş. Sosyal medyanın yeni fenomeni Orçun, bu oyun sayesinde muradına eriyor. oyun da Orçun'un kalbini Pamela'ya ulaştırarak bölümleri bitiriyor ve puan kazanıyorsunuz.

Oyunu aşağıda verdiğim linkten oynayabilirsiniz. Bol öpüşmeli günler dilerim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.